Advertisement

Jimmy Durmaz Galatasaray - Jimmy Durmaz Galatasaray'da - GALATASARAY.ORG - Sarı kırmızılı külüp kap'a yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Jimmy Durmaz Galatasaray - Jimmy Durmaz Galatasaray'da - GALATASARAY.ORG - Sarı kırmızılı külüp kap'a yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:. 30 yaşındaki futbolcu jimmy durmaz, havaalanında trt spor'a yaptığı açıklamada galatasaray oynamak için güzel bir kulüp. Bunun üzerine görüşmeler askıya alınmıştı. Merhaba arkadaşlar kanalıma hoş geldinizbu videoyu beğendiyseniz like atmayı ve abone olmayı unutmayın :)bildiğiniz gibi 1000 aboneli kanalım saçma. Türkiye'yi biliyorum ve burada iyi bir sezon geçireceğim. ifadelerini kullandı. Luyindama'nın satın alma opsiyonunu kullandığı için transfer dönemine eksi 3.3 milyon euro bütçe ile giren ve ffp anlaşmasına takılmak istemeyen galatasaray, bonservisi elinde olan bir oyuncuyla daha el sıkıştı.

İmza için i̇stanbul'a gelen i̇sveçli oyuncu trt spor'a açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki türk pasaportlu i̇sveçli yıldız jimmy durmaz, galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle gelen teklife 'evet dedi. Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan jakup jimmy durmaz, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın yaptığı son teklif ise 1.5 milyon euro olmuştu. Durmaz, temmuz 2008'da allsvenskan ekiplerinden malmö ff'ye transfer oldu.

Galatasaray, Jimmy Durmaz ile anlaşma sağladı - Sayfa 1 ...
Galatasaray, Jimmy Durmaz ile anlaşma sağladı - Sayfa 1 ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Jimmy durmaz, galatasaray'dan imza parasıyla birlikte yıllık 2 milyon euro istemişti. Galatasaray'ın yeni transferi türk asıllı i̇sveçli oyuncu jimmy durmaz, i̇stanbul'a geldi. Hareketli bir transfer dönemi geçiren galatasaray'da gündemdeki isimler yavaş yavaş netleşiyor. Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan jakup jimmy durmaz, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Galatasaray, jimmy durmaz'ı kadrosuna katmak üzere. Jimmy durmaz, galatasaray'la sözleşme imzalamak için i̇stanbul'a geldi. Sarı kırmızılı ekipte ryan babel'in ardından jimmy durmaz'ın transferi de bitmek üzere. L'equipe gazetesi galatasaray'ın jimmy durmaz ile önümüzdeki günlerde bir araya geleceği ve üç yıllık sözleşmeye imza attıracağını iddia etti.

Galatasaray'ın yaptığı son teklif ise 1.5 milyon euro olmuştu.

Galatasaray, jimmy durmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını kamuyu aydınlatma platformu'na (kap) bildirdi. Galatasaray'dan konuya ilişkin kap'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Durmaz, temmuz 2008'da allsvenskan ekiplerinden malmö ff'ye transfer oldu. Jimmy durmaz yaptığı ilk açıklamasında, burada olmaktan çok mutluyum, galatasaray oynamak için güzel bir kulüp. İmza için i̇stanbul'a gelen i̇sveçli oyuncu trt spor'a açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki türk pasaportlu i̇sveçli yıldız jimmy durmaz, galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle gelen teklife 'evet dedi. Fransa ligi'nde toulouse forması giyen ve sözleşmesi sona eren jimmy durmaz, galatasaray ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Galatasaray, jimmy durmaz ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını kamuyu aydınlatma platformu'na (kap) bildirdi. Sporundibi.com ve levent ümit erol'un haberine göre geçtiğimiz hafta babasıyla gelerek imzaların atıldığı jimmy durmaz, resmen galatasaray'da. Galatasaray, jimmy durmaz'ı kadrosuna katmak üzere. Fatih terim ile çalışmak benim için onur verici. Bunun üzerine görüşmeler askıya alınmıştı. Galatasaray, anlaşmaya vardığı türk asıllı i̇sveçli futbolcuı jimmy durmaz'ı kadrosuna kattı.

Jimmy durmaz yaptığı ilk açıklamasında, burada olmaktan çok mutluyum, galatasaray oynamak için güzel bir kulüp. Süper lig takımlarından fatih karagümrük'te forma giymektedir. 30 yaşındaki türk pasaportlu i̇sveçli yıldız jimmy durmaz, galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle gelen teklife 'evet dedi. Galatasaray'dan konuya ilişkin kap'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Fransa ligue 1 ekiplerinden toulouse ile olan sözleşmesi sona eren türk asıllı i̇sveç milli takımı oyuncusu jimmy durmaz, 3 haziran'da yaptığı türkiye'de oynamak istiyorum açıklamasının ardından menajerinin galatasaray ve beşiktaş'la görüşme halinde olduğunu ifade etti.

Jimmy Durmaz Galatasaray'ın transfer teklifine 'evet' dedi
Jimmy Durmaz Galatasaray'ın transfer teklifine 'evet' dedi from img.acunn.com
Find the latest jimmy durmaz news, stats, transfer rumours, photos, titles, clubs, goals scored this season and more. Havalanında fatih terim'le çalışmak bir onurdur diyen jimmy durmaz, bir son dakika pürüzü çıkmazsa, bonservis bedeli olmadan galatasaray'la sözleşme imzalayacak. Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan jakup jimmy durmaz, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan konuya ilişkin kap'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Galatasaray'ın yeni transferi jimmy durmaz'ın daha cazip teklifler almasına rağmen sarı kırmızılıları tercih ettiği öğrenildi. Bunun üzerine görüşmeler askıya alınmıştı. Jimmy durmaz, galatasaray'dan imza parasıyla birlikte yıllık 2 milyon euro istemişti. Süper lig takımlarından fatih karagümrük'te forma giymektedir.

30 yaşındaki futbolcu jimmy durmaz, havaalanında trt spor'a yaptığı açıklamada galatasaray oynamak için güzel bir kulüp.

Burada olmaktan çok mutluyum, galatasaray oynamak için güzel bir kulüp. Fransa ligi'nde toulouse forması giyen ve sözleşmesi sona eren jimmy durmaz, galatasaray ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Hareketli bir transfer dönemi geçiren galatasaray'da gündemdeki isimler yavaş yavaş netleşiyor. Fransa ligue 1 ekiplerinden toulouse ile olan sözleşmesi sona eren türk asıllı i̇sveç milli takımı oyuncusu jimmy durmaz, 3 haziran'da yaptığı türkiye'de oynamak istiyorum açıklamasının ardından menajerinin galatasaray ve beşiktaş'la görüşme halinde olduğunu ifade etti. Find the latest jimmy durmaz news, stats, transfer rumours, photos, titles, clubs, goals scored this season and more. Sarı kırmızlılar, toulouse ile sözleşmesi sona eren jimmy durmaz ile anlaştı. Galatasaray, jimmy durmaz'ı kadrosuna katmak üzere. Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan jakup jimmy durmaz, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın yeni transferi jimmy durmaz'ın daha cazip teklifler almasına rağmen sarı kırmızılıları tercih ettiği öğrenildi. İsveç milli takımı'nın formasını düzenli olarak giyen jimmy durmaz, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor. 30 yaşındaki türk pasaportlu i̇sveçli yıldız jimmy durmaz, galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle gelen teklife 'evet dedi. Süper lig takımlarından fatih karagümrük'te forma giymektedir. Fatih terim ile çalışmak benim için onur verici.

Kostas mitroglou'nun cimbom'dan ayrılması kesinleşti. Sarı kırmızlılar, toulouse ile sözleşmesi sona eren jimmy durmaz ile anlaştı. Galatasaray'dan konuya ilişkin kap'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Galatasaray'ın yeni transferi jimmy durmaz, i̇stanbul'a geldi. İmza için i̇stanbul'a gelen i̇sveçli oyuncu trt spor'a açıklamalarda bulundu.

Jimmy Durmaz Galatasaray'ın transfer teklifine 'evet' dedi
Jimmy Durmaz Galatasaray'ın transfer teklifine 'evet' dedi from img.acunn.com
30 yaşındaki türk pasaportlu i̇sveçli yıldız jimmy durmaz, galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle gelen teklife 'evet dedi. Merhaba arkadaşlar kanalıma hoş geldinizbu videoyu beğendiyseniz like atmayı ve abone olmayı unutmayın :)bildiğiniz gibi 1000 aboneli kanalım saçma. Fatih terim ile çalışmak benim için onur verici. Galatasaray'ın yaptığı son teklif ise 1.5 milyon euro olmuştu. Oyuncu geçen sezon touluse formasıyla ligde 36 maça çıktı. Jimmy durmaz yaptığı ilk açıklamasında, burada olmaktan çok mutluyum, galatasaray oynamak için güzel bir kulüp. Galatasaray, jimmy durmaz'la anlaştı i̇ddiası. Luyindama'nın satın alma opsiyonunu kullandığı için transfer dönemine eksi 3.3 milyon euro bütçe ile giren ve ffp anlaşmasına takılmak istemeyen galatasaray, bonservisi elinde olan bir oyuncuyla daha el sıkıştı.

Adı galatasaray ile anılan i̇sveçli futbolcu jimmy durmaz, akşam saatlerinde i̇stanbul'a geldi.

Bunun üzerine görüşmeler askıya alınmıştı. Galatasaray'ın yaptığı son teklif ise 1.5 milyon euro olmuştu. Türkiye'yi biliyorum ve burada iyi bir sezon geçireceğim. ifadelerini kullandı. Jimmy durmaz, karagümrük'te oynamaya başlayarak yeniden saha içi ritmi kazandığını belirtti. 30 yaşındaki jimmy durmaz, geçtiğimiz sezon 37 resmi maçta görev alırken 4 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi. Hareketli bir transfer dönemi geçiren galatasaray'da gündemdeki isimler yavaş yavaş netleşiyor. Sarı kırmızılı ekipte ryan babel'in ardından jimmy durmaz'ın transferi de bitmek üzere. Kostas mitroglou'nun cimbom'dan ayrılması kesinleşti. Durmaz, temmuz 2008'da allsvenskan ekiplerinden malmö ff'ye transfer oldu. Galatasaray transfer açılışını yapmaya hazırlanıyor. Süper lig takımlarından fatih karagümrük'te forma giymektedir. Galatasaray'ın yeni transferi türk asıllı i̇sveçli oyuncu jimmy durmaz, i̇stanbul'a geldi. Galatasaray, jimmy durmaz'la anlaştı i̇ddiası.

İsveç milli takımı'nın formasını düzenli olarak giyen jimmy durmaz, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor jimmy durmaz. Galatasaray'ın yeni transferi türk asıllı i̇sveçli oyuncu jimmy durmaz, i̇stanbul'a geldi.

Posting Komentar

0 Komentar